Elmo**BasisTaart Actie**

bij deze workshop die 2 uur duurt, leer je een rond taartje van 15 cm vullen, afsmeren en met fondant bekleden. Daarna gaan we met uitstekers en molds de taart versieren en krijg je de taart in een doos mee naar huis.

Kosten: 55 euro per 2 personen

minimum aantal deelnemers 8

 

 

BasisTaart

Bij deze workshop leer je alle basisvaardigheden voor het vullen en bekleden van een taart. Deze workshop is bedoeld voor volwassenen, met of zonder ervaring.

We beginnen met een biscuit, dat is een cake zonder boter. Die snijden we in 3 plakken en daartussen gaat de vulling. Hierbij kun je een jam en een lekkere crème met een smaakje kiezen. De taart bedekken we dan met een laag fondant, dat is een soort suikerklei. Dan is er pauze met koffie of thee en een stuk taart natuurlijk, zodat je alvast kunt proeven wat je aan het maken bent. Na de pauze kun je de taart gaan decoreren met fondant. Tijdens dit tweede deel van deze workshop gaat iedereen naar eigen inzicht zijn of haar taart versieren en staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden.
Je kunt n.a.v. de voorbeelden die aanwezig zijn, figuren gaan boetseren voor op je taart. Ook kun je een eenvoudig plaatje puzzelen op je taart. De technieken en trucs van het puzzelen worden na de pauze uitgelegd. Daarnaast kun je kiezen om met de vele uitstekers die aanwezig zijn, je taart te versieren. Deze workshop is inclusief alle materialen, ingrediënten en taartdoos.

De taart kan prima ingevroren worden om op een later tijdstip op te eten. Tips hiervoor ontvang je tijdens de workshop.

 

Kosten: € 40,00
Deelnemers: min. 10
Duur: 3 uur

 

Hier kun je resultaten van deze workshop bekijken:

http://sweetycake.nl/index.php/fotoalbum/basistaart 

 

Openingstijden SweetyCakeShop

Beukweg 77
7556 DD Hengelo
maandag  13.00-18.00u
dinsdag  10.00-18.00u
woensdag  10.00-18.00u
donderdag  10.00-18.00u
vrijdag  10.00-18.00u
zaterdag  10.00-17.00u
zondag  gesloten