Eetbare prints bestellen bij SweetyCakeShop:

Wat is belangrijk bij het bestellen?

Alle bestanden graag printklaar aanleveren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij voorkeur in een Word document of pdf. Hou rekening met smalle printmarges aan alle zijdes-> bovenaan en aan de zijkanten 0,5 cm, onderaan de pagina 1 cm.
Vandaag voor 16.00u gemaild, is de dag erna ophalen in de winkel in Hengelo of op de post.
Heb je het sneller nodig? Bel dan de winkel en overleg: 0639109996

Wil je bij bestelling van een printje aangeven welke dag je deze komt ophalen en of je een frosty of icing print wilt. Weet je het verschil niet? Laat ons dan weten op welk materiaal de print komt te liggen. Heb je dit niet gedaan, dan printen we op frosty.
Je bestelt altijd één A4tje, groter dan 19 x27 cm kunnen we dus niet printen. Heb je een klein plaatje, dan komt hij wel op een A4. Je kunt dan misschien nog wel meer plaatjes toevoegen. Op 1 A4tje kunnen zo veel plaatjes staan als je maar wilt. Foto's van de jarige, logo's, afbeeldingen van Google van de favoriete film, tekst, alles is mogelijk.

Frosty €6,00

De Frosty sheet is een dun op zetmeelbasis en suiker met vanille smaak laagje op een plastic vel. Frosty is heel geschikt om rechtstreeks op stevige slagroom, botercrème, bavarois of kwark te plaatsen. Bepoeder het oppervlak dan eerst licht met poedersuiker voor je het plaatje erop legt.
Op fondant en marsepein kan het geplakt worden met eetbare lijm. Belangrijk hierbij is de gehele achterkant in te smeren met een dun laagje. Als delen niet gelijmd zitten, kan de print gaan bobbelen.
Gebak met frosty in kartonnen taartdoos in de koeling bewaren.
In onze webshop bestellen en betalen klik hier.


Icing € 7,00

De icing sheet is als het ware een dun laagje fondant. Je kunt het laten drogen en wordt dan ook vaak gebruikt om schildjes van te maken. Vers is het heel makkelijk op een taart te verwerken. Het heeft dezelfde verwerking als frosty. Voor schildjes enkele dagen in een donkere droge ruimte laten drogen (regelmatig omdraaien).
In onze webshop bestellen en betalen klik hier.
Prijzen zijn per A4

Wil je je print, of een deel ervan, meer dan 6 weken later gebruiken? Geef dit dan even aan, dan doen we er een andere verpakking omheen.

Openingstijden SweetyCakeShop

Beukweg 77
7556 DD Hengelo
maandag  13.00-18.00u
dinsdag  10.00-18.00u
woensdag  10.00-18.00u
donderdag  10.00-18.00u
vrijdag  10.00-18.00u
zaterdag  10.00-17.00u
zondag  gesloten